[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/language/et/common.php:1) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/language/et/common.php:1) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/language/et/common.php:1) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/language/et/common.php:1) para.ee • Vaata teemat - Võõrkeelne unenägu
Esialgu ma pean vist tutvustama oma nn päritolu. Ma elan viimased 2,5 aastat Soomes.
Mitte kunagi enne pole ma näinud und võõrkeeles. Kuid täna öösel nägin unes et olin Soomes arsti juures ja palusin tal uurida mu kopse ja seda kõike väljendasin Soome keeles. Kas sellisel unenäol võib ka olla mingi tähendus?
Kuna sa oled seal juba nii kaua elanud, siis Soome keelne uni näitab ainult, et oled keskkonnaga kohanenud. Arsti nägemine unes viitab fookusele, antud juhul siis kopsudele,mis sümboliseerivad vabastust ja uusi suundi. Ehk siis leia endale uusi hobisid ja väljavaateid elus