Tere,
Mind vaevab kogu teadliku elu probleem, et kõik tõsised suhted naistega lõpevad alati ühtemoodi julma läbikukkumisega. Tõsiseid suhteid olnud 4 ja need on lõppenud meeletu tüliga ja alati on mind maha jäetud. Aga see pole kunagi olnud nii tappev kui nüüd. Suvel lagunes mu viimane pea 4 aastat kestnud kooselu, kuu tagasi tegime täieliku lõpparve, me ei suhtle enam üksteisega. Aga mina ei suuda edasi minna. Iga päev meenub ta mulle, iga vaba hetk on see nii. Ma oleks nagu tema külge kinni liimitud, ei suuda unustada ja loobuda, tahan teda tagasi iga päev, iga öö. Meie suhte algul oli asjasse segatud veel 1 naine, kes ütles, et on nõid, aga ma valisin tema asemel kellegi teise, siin võib olla mingit sorti kättemaksuga, sest see naine minuga ka enam ei suhtle eriti peale seda kui ma oma valiku tegin teise kasuks.
Eraldi asi on nooruses tehtud tegu, millega ma tekitasin endale tohutu karmavõla, sellest nüüd möödas 14 aastat. 6 aastat peale seda tegu olid mõned asjad väga viltu vedama hakanud, siis sekkus üks ravitseja kes ütles, et oli needus peal ja ta võttis selle maha, 3 õhtut tegeles sellega, seejärel tõesti asjad paranesid imelise kiirusega. Aga mitte armastuses, tänaseks on aga ka muu elu seisma jäänud, olen kaotanud peaaegu kõik, jäänud on veel ema ja mõned sõbrad kes mind taluda suudavad aga veidral põhjusel läheb ka neil halvasti. Minul on peale armastuse kadunud ka eluenergia mis varem pulbitses, olen nagu poolsurnud ja nimelt nii ma end ka igapäevaselt tunnen.
Vaatan seda kust otsast tahan, ikka jääb mulje, et midagi on väga valesti ja nii ma otsingi nüüd kedagi teadjat inimest kes ehk oskab aidata või teab kelle poole võiksin pöörduda.